Миланич пратил свой човек за разговори с ЦСКА

Публикувано на: 31.05.2013 09:18

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Дарко Миланич, треньорът на Марибор, пратил свой човек на преговори в България.

Представителят на словенеца пристигнал в София, за да разговаря с собствениците на ЦСКА.

„Титаните" отправиха своето предложение към Дарко Миланич. Словенецът е заявил, че се нуждае от още няколко дни, за да даде окончателен отговор. „ЦСКА София? Засега мога да кажа, че оставам в Марибор", каза той след финала за Купата на Словения.

Димитър Борисов до снощи беше в чужбина и всички на „Армията” го чакат да се върне, за да се вземе окончателно решение кой ще смени Милен Радуканов. Твърди се, че шефът на фирма „Титан" ще посреща Дарко Миланич на „Армията”, но не се знае кога. Почти всичко с треньора е уточнено относно договора му. Словенецът е дал принципно съгласие да поеме ЦСКА и след като в сряда изигра последния мач за сезона с Марибор, е въпрос на време да тръгне за София. Очевидно се чака завръщането на Димитър Борисов. Твърди се, че извън детайлите по контракта, голямото условие на словенеца е „Титан" да поеме издръжката по обучението на неговата дъщеря, събщава вестник "7 дни спорт".

В момента Дарко Миланич все още е в Словения и на този етап бяга от темата ЦСКА. Още от момента, в който се разбра, че е желан на „Армията”, треньорът увърта за „червените”. И след спечеления финал за Купата на Словения Миланич заяви, че остава в Марибор, но засега.Етикети: ЦСКА, лого