Стартира мега шоу 3х3 в столичен мол, играйте

Публикувано на: 05.06.2013 12:17

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
С инсталирането на професионално баскетболно игрище на партера, Bulgaria Mall поставя началото на поредица от спортни инициативи, които ще насърчават активния начин на живот и ще бъдат организирани специално за посетителите на търговския център.

Баскетболният турнир 3х3 за купата на Bulgaria Mall ще се състои между 6 и 16 юни. Турнирите ще се провеждат на партера в Bulgaria Mall, където ще бъдат позиционирани две професионални игрища за 3х3 баскетбол с настилка, маркировки и кошове. В рамките на 10 дни посетителите на мола ще могат да играят и тренират свободно на специално изградените баскетболни игрища, да се включат в турнирите или да подкрепят своя любим отбор, играещ за купата.

Тити Папазов, Георги Глушков - единственият българин, играл в НБА, и баскетболната легенда Георги Младенов ще открият баскетболния турнир на 6 юни (четвъртък) от 18.30 ч., когато заедно с Брайън Търнър, Маркетинг директор на Bulgaria Mall, ще се включат в любителски мач срещу волейболиста Генчо Генчов (инспектор N-Joy), DJ Мартен и журналистите Методи Манченко, Камен Алипиев – Кедъра и Александър Сотиров. "Подкрепям спортния ентусиазъм и идеята на екипа на Bulgaria Mall, който ще предостави възможност на деца и възрастни да играят повече от седмица в перфектна спортна среда и при най-добри условия. Вярвам, че ще се съберат много хора и не само ще се забавляваме заедно, но и че баскетболът ще спечели много нови приятели", коментира Тити Папазов.

Всички желаещи ще могат да се състезават в три категории – момичета и момчета до 12, до 15 и до 18 години, жени и мъже над 18 и корпоративни отбори. За регистрация на отборите са необходими три имена, дата на раждане, категория, в която ще се участва, и телефон за връзка. Разбира се, и много спортен ентусиазъм! Регистрацията може да се направи на: game@bulgariamall.bg или директно на Информация в Bulgaria Mall. Отборите трябва да се състоят от минимум трима играчи, плюс възможност за една резерва.

Датите на мачовете по отделните категории са както следва:
•    Между 7 и 9 юни – Деца до 12 г., 15 г. и 18 г.
•    Между 14 и 16 юни – Корпоративни/Фирмени отбори
•    Между 14 и 16 юни – Любителски отбори (+18)

DJ Marten ще се грижи за доброто настроение по време на мачовете през първия и втория уикенд на юни. Изненади от увеселителния център в Bulgaria Mall - Play Park, и билети за концертитеа на Jamiroquai и Jessie J на 28 и 29 юни в София, са част от наградите, които ще зарадват победителите в различните категори