Стоичков вече бил наложил казармения ред

Публикувано на: 17.06.2013 08:34

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Христо Стоичков превърна ЦСКА в казарма. Още с идването си на Армията Ицо се закани да стегне здраво разпасаната команда. 
 
Само след три дни от началото на подготвителния лагер в Етрополе играчите вече вият от казармената обстановка. Тежки тренировки по два пъти на ден и строг хранителен режим е планът на Стоичков. 
 
Футболистите обаче се шашнали повече от друго - Камата следял изкъсо всички от ставането в осем сутринта до лягането в десет вечерта. Най-трудно било за чужденците, повечето от тях още не могат да свикнат с часовата разлика, тъй като се върнаха от ваканция в други континенти. 
Новият бразилец Бруно Октавио, който досега не е играл в Европа, дори споделил, че такова нещо не е виждал досега в кариерата си. Христо Стоичков искал в 8 часа всички строени пред ресторанта, а следобед всички по леглата, описва вестник "7 дни спорт". 
 
"На който не му отърва, ще си стяга багажа и заминава", категоричен е Ицо.

Проспорт.бг ще отбележи, че подобен контрол съвсем не е новост, дори за сегашните играчи на ЦСКА.  Той винаги е бил част от работата на Стойчо Младенов, но с подсилването - глоба от 50 евро за всяка минута закъснение.
Етикети: ЦСКА, лого