Серина обвини железния Гришо, че бил с каменно сърце, а Маша скучна

Публикувано на: 19.06.2013 19:39

Автор: Проспорт.бг

©novinar.bg/
Серина Уйлямс
 Серина Уилямс най-накрая се издаде, че е имала чувства към най-добрия ни тенисист Григор Димитров. Американската звезда заяви пред известното списание "Ролинг Стоун", че българинът има каменно сърце. Думите й веднага бяха изтълкувани като признание, че Григор не е отвърнал на нейните чувства.
 
Водачката в световната ранглиста не подмина и подгласничката си Мария Шарапова, с която Димитров има официална връзка.
 
"Всяко нейно интервю започва с фразата: "Аз съм щастливка, така ми провървя". Това е толкова скучно, че едва ли някой ще я покани на купон. Иначе щом й харесва да бъде с човек, който има каменно сърце, това си е нейна работа", отсече носителката на 16 титли от "Големият шлем".
 
През февруари 2012 г. Серена и Григор бяха засечени на емоционална разходка с приятели в Париж. След това различни източници твърдят, че двамата имат любовна връзка. Слуховете секнаха, след като се появиха интимни снимки на мощната американка с треньора й Патрик Моратоглу, който доскоро работеше и с българина.
 
По-голямата сестра на Серина - Винъс, обяви, че няма да участва в откритото първенство на Великобритания. Петкратната шампионка на "Уимбълдън" разкри, че има травма в гърба, която ще й попречи да се представи на ниво.