Домовчийски ще бъде на линия за ревнша

Публикувано на: 06.07.2013 15:07

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Валери Домовчийски
Ръководството на Ботев Пловдив ще направи всичко възможно да картотекира последното си ново попълнение Валери Домовчийски за реванша с Астана от първия квалификационен кръг на Лига Европа. 
 
Проблеми с документите не позволиха това да се случи за двубоя в Казахстан, но сега се очаква всичко да е наред. Според запознати на „Колежа" все още не е дошла жълтата карта на играча. Бившият футболист на Дуисбург и Левски е изостанал леко с подготовката си, но старши треньорът на Ботев Станимир Стоилов иска да го има на разположение за реванша с Астана. 
 
„Сбъдна се мечтата ми да вкарам в евротурнирите. Дължа това на моите съотборници", заяви вчера при прибирането на канарчетата в Пловдив героят Томаш Иршак, който вкара победния гол в Казахстан.
 
„Разбира се, че съм щастлив, че отбелязах победния гол, но футболът е преди всичко колективна игра и най-важното е отборът да печели", каза чешкият халф. Иршак добави, че въпреки успеха шансовете на Ботев и Астана за реванша в Бургас остават 50:50 и всички от тима трябва да дадат най-доброто от себе си, за да бъде елиминиран съперникът.