Директор на Титан иска да строи безвъзмездно база "Панчарево"

Публикувано на: 15.07.2013 16:57

Автор: Проспорт.бг

©karieri.bg
Александър Чакмаков
 Бизнесменът Александър Чакмаков, който издържа баскетболния ЦСКА, е готов да удари сериозно рамо на новите собственици на футболния отбор от сдружението "Червени шампиони". 
 
Сашо, който е син на първия капитан на армейците - Нако Чакмаков, е склонен да се ангажира с изграждането на терени за ДЮШ на "Армията" и да се заеме с ремонта на базата в "Панчарево". „
Sportal.bg съобщи, че за целта Чакмаков вече е говорил със свои бизнес партньори, които са дали съгласие да се включат в този така важен за ЦСКА проект. Стартът му обаче ще бъде даден тогава, когато хората от сдружението "Червени шампиони" излязат пред обществеността с имената си и докажат, че са сериозни в намерението си да възродят 31-кратния шампион на България. 
 
Не се ли случи подобно нещо, Сашо Чакмаков и съдружниците му ще замразят проекта за модерна ДЮШ и нова база.
 
Проспорт.бг напомня, че Сашо е директор на  "Титан цимент Златна Панега", част от гръцката компания "Титан цимент", която през 2004 година придоби активите  от германската "Хайделберг цимент" и благодарение на Сашо Чакмаков е в непрекъснат възход почти десетилетие. По никакъв начин не бива да се прави връзка с досегашните собственици на ЦСКА, заради съвпадението на имената на фирмите.