Рангел Абушев е на "Царско село" за първа тренировка с ЦСКА, тръгнал си заради Коко

Публикувано на: 15.07.2013 18:33

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Рангел Абушев ще направи първа тренировка с ЦСКА привечер, когато тренират „червените”. След заниманието той ще има разговори с ръководството на клуба, за да се уточнят последните детайли около подписването на договор, с който Рони ще стане официално играч на ЦСКА. Два часа преди тренировката нападателят вече бе на „Царско село”, където е лагерът на „червенините” и се съгласи да говори за Дарик радио.
 
„В момента съм в „Царско село” и днес ще проведа тренировка с ЦСКА, заяви Рони Абушев. След заниманието ще седнем да водим разговори относно самия договор и условията, които ще има в него. Принципно не мисля, че може да стане някакво объркване, но нека все пак да уточним детайлите и тогава ще мога да кажа нещо повече по договора.”
 
Дали е имало и друг вариант пред Рангел Абушев, освен ЦСКА, след като той напусна Локо ПД? Вярва ли, че ще успее при „червените”?
 
„Да, имаше, принципно аз напуснах, защото имаше варианти за чужбина, заяви Абушев. Времето ме притиска, защото все пак аз искам да тренирам, трябва да играя, което за мен е важно. Да, вярвам, че ще успея. Аз, ако не си вярвах, нямаше да дойда. Ще показвам максимума от това, което мога и ще се преборя за титулярно място. Проведохме разговор със Стойчо Младенов, но набързо. Нямахме толкова време за по-обстойни разговори.”
 
Защо се стигна до там да напусне по такъв начин Локо Пд, след като си тръгна по време на лагера на тима?
 
„По принцип темата е много дълга за дискутиране, но ще се опитам да го кажа накратко, започна Рони Абушев. Когато има нови собственици, вече по съвсем друг начин стоят нещата. Аз имах договорка със стария собственик (Веселин Марешки). Дойде нов (Коко Динев), който има съвсем други изисквания. Не ни съвпадат с него като цяло политиките за работа. И затова напуснах. Не мисля, че проблемът е кой знае какъв. Особено пък заглавия от сорта, че съм избягал. Напротив, нормално се развиха нещата. Няма разбирателство и аз напуснах.”
 
Какво мисли Рангел Абушев за феновете на Локо Пд и тези на ЦСКА?
 
„Аз винаги съм го казвал на феновете на Локо Пд, че съм им много признателен, категоричен е Рони. Те винаги са ме подкрепяли във всеки един момент. Нормално е те да са разочаровани, но просто аз даже не ги карам да ме разбират в тази ситуация. Аз имам някакви виждания на цялата история и някакви виждания, и просто понякога трябва да се жертват някои неща. Времето ще покаже дали ще успея в желанието си да радвам феновете на ЦСКА. Надявам се да успея.”
Етикети: Царско село