И халфът Даниел Пеев щял да подпише с ЦСКА

Публикувано на: 17.07.2013 23:24

Автор: Проспорт.бг

©Sportni.bg
Даниел Пеев
 Даниел Пеев е на път да стане третият футболист в историята с "Голям шлем" от столични клубове, събщи "24 часа".
 
Юношата на Локо (Сф) е провел разговори с треньора на "червените" Стойчо Младенов и очаква да подпише договор. 
 
След като тръгна от Локо, Пеев направи трансфер в Левски. Там не се задържа дълго и последваха престои в Родопа и Пирин. От Благоевград играещият най-често по лявото крило футболист пристигна в началото на 2010 г. в Славия.
 
2 г. по-късно по-малкият брат на бившия национал Георги Пеев се завърна в Локо. В края на миналия месец изтече договорът на Даниел с "железничарите" и до споразумение за нов не се стигна.
 
При подпис с ЦСКА Пеев ще стане едва третият футболист, минал през 4-те столични клуба, които образуват своеобразен "Голям шлем". При червените, Левски, Локо (Сф) и Славия са ритали още халфът Йордан Маринов и защитникът Иво Тренчев.
 
Трето завръщане в ЦСКА пък ще направи друг юноша на Локо (Сф). Емил Гъргоров не си намерил клуб в чужбина и прие поканата на Стойчо Младенов да заиграе пак на "Армията". За решението му важно значение е имал и срокът на предложения му договор - 3 г.
 
Освен Бадема и друг основен титуляр от шампионските сезони на Лудогорец - Станислав Генчев, може да се озове в ЦСКА. Договори с червените подписаха защитниците Апостол Попов и Жордан Фок (Фр) и нападателят Рангел Абушев.
Етикети: Даниел Пеев, пеев