"Труд": От Фиорентина нямали пари за Николай Михайлов

Публикувано на: 21.07.2013 23:13

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Николай Михайлов
 Фиорентина се отдалечава от Николай Михайлов, твърдят холандски медии, които цитират италианския мениджър Винченцо Морабито. "Виолетовите" са избрали Майкъл Агаци от Каляри за нов вратар, твърди агентът. Подписи обаче още няма. Така че някакъв шанс за трансфер на национала все пак остава.
 
Михайлов има варианти с още два италиански тима, които не са оповестени. Най-усилено обаче търсят вратари Удинезе, Рома и Наполи. За тези три клуба Ники има сериозна конкуренция, която за тима от Неапол е със звезди като Жулио Сезар (Куинс парк Рейнджърс) и Пепе Рейна (Ливърпул). Отдалечаването от Фиорентина едва ли е въпрос на липса на класа у българина, съмнява се вестник "Труд". По-скоро клубът няма възможност да изпълни финансовите изисквания на Михайлов, а Агаци е по-евтин. Докато Рома и Наполи едва ли ще се скъпят.
 
Евертън си остава със сериозен интерес към национала и поне на този етап изглежда фаворит за ново негово бъдеще. Там обаче Ники ще трябва да се конкурира с "железния" на вратата Тим Хауърд.
 
Твенте вече спазари Ремко Пасвеер от Хераклес за заместник на Михайлов. И само чака трансфер на българина за 4-5 милиона евро, за да подпише с новия вратар, твърди още "Труд".