Или си приберете мутрите, или излизаме!

Публикувано на: 08.08.2013 14:47

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Проспорт.бг
Крайно недоволни от щкарта в размер на 4000, а не на 3000  лева, както се писа,  за стюард услуги са заплашили Изпълнителния директор Александър Тодоров, че ще продължат до дупка с провокациите си по време на домакинските мачове и ще изтощават бюджета на клуба с глоби. Истински шанс е, че заразди пушилката делегатът на БФС на мача с Черно море не видя набързо изработената схвастика и не я вписа в доклада си от мача, защото вместо 4000 лева санкция армейският клуб щеше да отнесе общо над 40 000, а вероятно и лишаване от домакинство.
 
Извън елемнеттарната информация, днес се очаква фенове на ЦСКа от нормалния и значително интелигентен спектър да подготвят писмо до МВР, в което да призоват институцията да си свърши работата.
 
Отново извън елементарната агитация, ви гарантирам, че ако това продължи и МВР не си свърши работа, то ще организирам атрактивен протест, който ще накара държавата да си озапти хулиганите, така както го стори Англия преди повече от 20 години.
 
Можете да ми вярвате, че групата този път ще е силно забележима и значително по-мощна от тази на 24 май. ЦСКА може да е личен бизнес за някои, но за други е начин на живот и националноотговорна кауза.
 
Забележка: Ако се стигне до протест, както го виждам, то няма да искаме никакво разрешение от никого и ще направим това, което ни е удобно. На неизпълнението на законите ще отвърнем с неизпълнение на правилата в гражданското общество. Държавата да избира кои субекти са и по ценни. Ние не сме рецидивисти и трафиканти, но не вярвайте, че сме страхливци! Ще се объркате! Този път безмислени писма до интитуциите няма да пиша. Ще действам, заедно с моите приятели. Ако за институциите законите в България не означават нищо, то съвсем скоро държавата ще има още един проблем. Той безусловно ще бъде ЦСКА. И само ЦСКА! Не сме влезли в Европейския съюз, за да бъдем аборигените на Континента.