Паро: Това ще е година на збалатяване на ЦСКА

Публикувано на: 10.08.2013 14:16

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Аспарух Никодимов
Легендата на ЦСКА Аспарух Никодимов сподели своите бъдещи планове и даде оценка на отбора на Стойчо Младенов, който от 21.00 часа тази вечер гостува на Лудогорец в дербито на 4-ия кръг в "А" група.
 
"Все още съм на договор към клуба. Казаха ми, че след няколко дни ще се видим. Ще намерим начин да се разделим, ще се разберем. Едва ли вече ще се върна към футбола. Не мога да преценя дали престоят ми в клуба бе позитивен. Обстановката никак не ми харесваше", обясни пред "Тема спорт" бившият наставник, извел "червените" до полуфинал за КЕШ през 1982 г. 
 
"Имаме състав и можем да играем по-добре, но трябва да се подредят правилно футболистите. Когато в един отбор има добри изпълнители, те бързо намират общ език помежду си. В ЦСКА в момента нали казват, че ще е нулева година и ще е година на пречистване и оздравяване?! Очаквах повече млади момчета да участват в това т.нар. оздравяване на клуба. Вече е ясно, че това няма да е пречистване, а ще е заблатяване. Ето, срещу Лудогорец имаме двама юноши в групата - Ангел Грънчов и Григор Долапчиев. Малко е", каза още 67-годишният Паро.
 
Забележка: Вероятно Паро има предвид собствени юноши в групата. Защото в нея освен Грънчов и  Долапчиев е връстникът на Грънчов - Антон Карачанаков и една година по-младият от тях Ивайло Чочев.