Косоко ще бъде готов, обяснява и фалита на ЦСКА

Публикувано на: 18.08.2013 10:22

Автор: Проспорт.бг

©Интернет
Омар Косоко
Футболистът на ЦСКА Омар Косоко смята, че до седмица-две ще бъде готов за цял мач. Играчът коментира физическата си подготовка след успеха с 4:0 над Нефтохимик. Косоко се появи на терена през второто полувреме на мача.
 
"Да ви кажа честно, чувствам се много добре. Още от самото начало, дори от скамейката видях, че отборът здраво е стъпил на терена и че ще спечелим“, сподели Косоко.
 
"Все още не мога да играя цял мач, защото не съм добре подготвен физически. Правя индивидуална подготовка. Надявам се скоро, до една-две седмици да бъда готов за цял мач.“
 
"Доколкото знам клубът излиза от фалит. Като гледам обстоятелствата, смятам, че всичко е добре структурирано. В автобуса е написано, че имаме 31 титли, затова го знам“, завърши новото попълнение на ЦСКА.
 
Коментар на Проспорт.бг: Правиш впечатление нездравата превъзбуда от победата на ЦСКА. Дъжд от въпроси дали играчите са си взели заплатите, независимо, че нямат и един месец стаж или за страх у чужденците, че са попаднали във фалирал клуб. И всичко това е само след една победа.