Метафорично за педерастията, ЦСКА и тъмничкият Косоко

Публикувано на: 09.09.2013 19:29

Автор: Петьо Костадинов - Полковника

©Интернет
 "Ние трябва да казваме истината, истината и само истината. Но - не цялата истина."
 
Честно казано, не знам защо тези дни все се насочвам към Паул Йозеф Гьобелс. И отново го цитирам за начало. Големият теоретик и практик на фашистката пропаганда. Този човек е бил демон, но и до днес големите и безкруполни играчи в информацията играят по неговите правила.
 
Вчера възнегодувах, че Александър Томов откровеничи, че сам няма да се справи, ако не помогнат и феновете. Възнегодувах, не защото познавам концепцията на Гьобелс, а защото познавам и пломбите на гвардията обслужваща смазаната машина на помийната измишльотина. Картите на масата са страхотен ход, но ние все пак сме на една географска ширина, в която все ще се намери някое поизостанало в складовете буре с барут, някой стар детонатор и парче огнепроводен шнур. Защото така е по-ефектно. Новите технологии са прекалено изтънчени.
 
Може и да си кажете, че съвсем съм останал без работа, но днес си позволих да се огледам в моя квартал как вървят продажбите на спортните вестници. Към 18 часа само един бе изкупен. Другите два стояха, а единият в повече. Стана ми някак топло, че по-малко от очакваното, след ваканция, хора са били облъчени. Защото на същият онзи фашист приписват още една мъдрост: "Една лъжа, повторена сто пъти, става истина."
 
Сигурно за някои е омерзение на 9 септември да си говорим за Гьобелс, но за мен е стократно по-голяма нелепост отборът на ЦСКА да се нарича "Кръжока на Екзекутора". Винаги съм се стремял да проявявам разбиране към хората с ограничена образователна биография. Дори съм склонен да ги подкрепя, когато ги награждават за неща, които са толкова чужди и далечни на интелектуалния им потенциал. Подкрепям ги ей така - за стимул.
 
Но някак си не мога да се пречупя, когато започнеш да се луташ в цветовете. И не от далтонизъм си син по рождение, оранжев по навеждане, зелен поради естествения ти порив към храната на един роден ген, известен като Сиво искърско говедо. Важна е пашата. Важно е да има какво да преживяш, преди да те превърнат в бифтек. И не поради далтонизъм си въртял орални техники, заради едни червени 10 000 на месец.
 
Не крия, че съм опериран от толерантност към една група от хора. Не заради природните им особености, а заради обществената им агресия. Поради това си направих труда да се посъветвам с мистър Гугъл и да установя, че синьото, зеленото, оранжевото и червеното са почти пълната гама на едно знаме. Нетолерантните наричаме хората от организациите под това знаме с разбираема от всички думичка - педерасти.
 
Защото откъдето и да го погледнеш си е педерастия да си надупен. И не в онзи стар архаичен смисъл, в който героят на Хайтов пита :"Дупена ли е булката?" (б.а. - из "Мъжки времена" от сборника "Диви разкази"), т.е. въпрос за отколешната традиция на дефлорацията. Не. В случая отговорът върви преди въпроса.
 
Не изключвам следващата година журито на наградата за спортна журналистика "Людмил Неделчев" да бъде връчена повторно за заслуги на тазгодишния си носител.
 
Но тогава бих помолил въпросното жури, включително брата на Люпи, да вкарат в церемонията и знамето. И да преименуват наградата. Защото и Люпи беше левскар, но голям мъж. Беше мой учител и знам това. А мъж в здравия смисъл на природата и човешката психология с педерастия не пасва. В Бургас му казват хюмне.
 
Какво нещо е изненадата на стари години. За разлика от СПТУ-ата по автотранспорт в единствения техникум, в който се учеше ядрена електроника, минахме през всички нива на науката "Физика". Много добре си спомням цветовете при пречупването на светлината. Същите, като дъга след дъжд. Поради същите закони на физиката.
 
Кой да предположи, че толкова народ минава под дъгата наобратно. И че за толкова народ спиране на педерастията няма. Не искам да се провокирам и да стана за смях на стари години, но казват, че който е минал на другия бряг не се е върнал назад. 
 
Мислех, че е само заради пашата и преживянето. Но сигурно и на бик ги водят и им харесва.
 
Та за някои ЦСКА може и да е кръжок. Но е добре да се подготвят и държат кола на знамето здраво. Рано или късно ще ги подпре някой млад изобретател от същия кръжок. Вчера бях на една "сбирка на тази групичка по интереси" и видях това тъмничко момче Косоко. Вкарва с добра техника. Може пък да им хареса!? Омар му е малкото име. Дано само халките на мрежата издържат...
Етикети: Гей, футбол, порно