Майкъла: Титлата е правилната цел за ЦСКА, имаме суперфутболисти

Публикувано на: 11.09.2013 11:31

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Георги Илиев - Майкъла
Бившият изпълнителен ди­ректор на ЦСКА Георги Илиев -Майкъла коментира представянето на тима в първенството до този момент, селекцията, както и нападките към Стойчо Младенов от страна на легендите на клуба.
 
"ЦСКА има суперфутболисти. Доказаха го с разгрома над Хоризонт с 4:0. Виждате, че когато всички в клуба са оставени на спокойствие, нещата се получават. Оттук насетне ще става все по-добре. Мисля, че в следващите два мача с Пирин (Гоце Делчев) и Литекс отборът ще покаже какво може в действителност. ЦСКА ще се върне където му е мястото. Ние имаме играчи за първата тройка, а не за деветото място, където се намираме сега. Никаква изненада не може да има срещу Пирин, трябва да бием задължително там", коментира Илиев.
 
"Легендите не са прави да нападат Стойчо Младенов. По-добре е да се опитат да помогнат с нещо. Няма нужда от интриги в този момент. Явно Александър Томов иска да събере отбор, който да спечели титлата и да участва в Шампионската лига. В това няма нищо лошо, той си прави най-добре сметката. Но футболистите в отбора сега са много. Така са преценили - това е. Те си решават. Имат си проект за ЦСКА, според който работят", коментира бившият изпълнителен директор на червените, пред "Тема Спорт".
 
"Абсолютно съм съгласен с целите, които Томов постави на тима - влизане в тройката в първата фаза от шампионата и след това борба за титлата в плейофите. Именно към влизане в евротурнирите трябва да се стремим, тъй като оттам идват големите пари. Не присъствах на тържеството по случай 65-годишнината от първата титла на ЦСКА, тъй като бях в Лондон. Детето ми завърши висшето си образование и получи британски паспорт", завърши Георги Илиев-Майкъла.