Пръст на Менди, перчем на Косоко, какво е това?

Публикувано на: 12.09.2013 09:23

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Футболистът на ЦСКА Джаксън Менди се подигра с президента на БФС Борислав Михайлов. Защитникът публикува снимка на страницата си в социалната мрежа „Facebook“, в която осмива Михайлов.
 
Менди позира със снимка и перука, показвайки среден пръст. Той най-вероятно не е съгласен с наложеното му наказание от Дисциплинарната комисия към БФС и по този начин протестира.
 
Футболистът на ЦСКА написа следния коментар към снимката: "Болен съм от яд".
 
Снимката не е насочена конкретно към Михайлов, но фенове на "армейците" бързо направиха аналогия.
 
Джаксън Менди бе изгонен в допълнителното време на мача от последния кръг на А група срещу Ботев Пловдив, а след това бе наказан с лишаване от състезателни права за една среща и ще пропусне гостуването на Пирин Гоце Делчев.
 
През април тази година отборът на ЦСКА отнесе 5000 лева глоба от БФС, след като феновете на тима издигнаха плакат, на който се осмива шефа на родната централа Борислав Михайлов.
 
Лицето на транспаранта е с огромна перука, а отдолу има надпис "Свещи да си купите с нашите пари", това се случи на двубоя с Локомотив София. От БФС определиха проявата като "спортно неприемлива" и наложиха солената санкция, пише Гонг.бг
 
Коментар на Проспорт.бг: Доколкото имаме коментар по адрес на Менди, молим за тълкувание и обяснение на логическата връзка между следните мисли в текста : "Футболистът на ЦСКА Джаксън Менди се подигра с президента на БФС Борислав Михайлов..." и "Снимката не е насочена конкретно към Михайлов...". Следващите въпроси са: 
 
1. Имаме ли самопризнание, че това е Джаксън Менди?
2. Средният пръст ли води до разпознаване на защитника и кой познава неговия анатомичен орган толкова добре?
3. Фланелка с №6 може да облече всеки. Не мислите ли, че това е естествения перчем на Косоко, а не на Михайлов?