Въпроси от Хирошима удрят "Герена", като ядрена бомба в Нагазаки

Публикувано на: 16.09.2013 21:55

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Бившият защитник на Левски националния отбор Илиян Стоянов доживя време за реванш и захапа болезнено Наско Сираков.
 
Феновете още помнят, че при предния престой на Сираков на "Герена" защитникът отказа да поднови договора си с Левски, поради което бе отстранен от отбора много по-рано и принуден да гледа видеозаписи на мачове по осем часа на ден с оправданието, че му се осигурява работа по договор.
 
След това Стоянов замина да играе в Япония, където направи доста добра кариера в Джей лигата.
 
Защитникът, който иначе е юноша на ЦСКА, очевидно не е преглътнал обидата и е пратил чрез Фейсбук послания и въпроси, които идват от Хирошима, където се намира той, но са като втора ядрена бомба от Нагазаки.
 
Стоянов задава четири въпроса, като обещава още. Заключава, че са останали само феновете. А на Сираков уточнява, че публиката не се интересува от Сектор А а от победите, като отговор към странното изявление на Сираков за приоритетите на Левски, а именно построяването на главната трибуна.
 
Интересното в случая е, че Стоянов действа с оръжието на Сираков, който преди да се върне в Левски непрекъснато критикуваше събитията на "Герена" на стената на своя профил във Фейсбук.
 
Можете да видите посланията и въпросите на Илиян Стоянов, като кликнете върху съответното факсимиле до главната илюстрация.