Курдов: Наско е зависим, да взема тапия и до ходи да строи

Публикувано на: 17.09.2013 11:06

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Петър Курдов
Легендата на Левски Петър Курдов е един от хората с най-остър език в българския футбол. Логично, след поредния провал на „сините", този път срещу Лудогорец, „Меридиан Мач" потърси мнението му за случващото се на „Герена".
 
"Какво да ви кажа? След мача с Лудогорец цяла вечер ходих като ударен с мокър парцал. Да не можем да взе­мем три точки на „Герена" от началото на се­зона... Нямам думи просто", изригна Курдов.
 
"Аз съм си казал мнението за повечето футболисти в този тим доста отдавна. Пламен Илиев не може да е титуляр в тим като Левски. Какво прави Старокин там, както и този Пунто ли е, Мунто ли е? Вина имат всички. Несериозно беше изказването на Наско Сираков, че с приоритет бил „А" сектор на стадиона. Той ръководител на строи телен обект ли е? Ако ще е такъв, да вземе една тапия и да ходи да строи, а да бъде доведен някой спортен човек, който да се занимава с клуба. Това са много ненавременни и несериозни изказвания. Ето, аз ви казвам - Сираков е зависим. По-добре да излезе и да каже към кого и защо, кой го доведе на „Герена" и с каква цел", продължи още Курдов.
 
Той изригна и по адрес на ръководството на Левски заради изгонването на сина му Атанас Курдов.
 
"Може да ме обвинят, защото говоря за сина си. Само че нека излязат и кажат кой реши той да си тръгне от Левски, без да му се даде шанс. Връщаме Макриев, който отдавна е приключил с футбола. Извинявайте, но и онзи с 32-ри номер обувки, Миро Иванов... Той ще ни вади от кризата, това е крайно несериозно. А къде в цялата схема е вината на треньора Славиша Йоканович? Ако съм на негово място, бих си тръгнал на мига от Левски! Той е човек с много сериозна визитка във футбола, постигнал е много, голям човек е. Всичко в момента се трупа на негов гръб, а той дори не е виновен", завърши Курдов. 
Етикети: Петър Курдов