Майкъла: Не съм взел още дори една заплата, но е важно отборът със Стойчо да върви

Публикувано на: 08.10.2013 10:01

Автор: Проспорт.бг

©topsport.ibox.bg
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев бе на "Армията", за да се срещне с настоящия шеф на червените Александър Тодоров. Пред "Тема Спорт" Майкъла разкри на каква тема са били разговорите им и сподели мнението си за работата на Стойчо Младенов в клуба до този момент.
 
"Стойчо Младенов се справя отлично откъм спортно-техническо естество. Правилно е да има цялата власт в този аспект. Той трябва да работи самостоятелно, а резултатите, които постигна, показват, че този модел е успешен. Славия се отърва от здрав бой, поне шест гола можеха да отнесат. Сега ни остава да бием и Левски и всичко ще бъде на шест", заяви Майкъла.
 
За срещата си с Тодоров, той разкри.
 
"Говорихме най-основно по две теми. Споделих му мнението си за ремонтите на сектор А. Според мен това, което се прави там, не е сериозно. След два месеца всичко ще е приключило. Това е само временно замазване на очите на феновете. Секторът трябва да бъде изкъртен на 5 сантиметра дълбочина с бормашина, там да се излее бетон и след това да се маже изолация. Направил съм им схема за това още отпреди. Този ремонт според мен няма да издържи дълго. Исках да уточня и други детайли с ръководството. Дори една заплата не съм взел, а и други пари имам да получавам. Все пак направеното по ложите е мое дело. Александър Тодоров е добър управник, той има идеи, обаче е със завързани ръце, също както мен - не разполага с бюджет. Направо се чуди какво да прави, няма спонсори, няма нищо, в това е трагедията. Но важното е, че отборът върви", завърши Георги Илиев.