Станислав Ангелов: Мачовете с ЦСКА са като Нова година, тренираме за тях цяла година

Публикувано на: 17.10.2013 14:46

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Станислав Ангелов
Капитанът на Левски Станислав Ангелов коментира очакванията си преди Вечното дерби с ЦСКА, което ще се играе в събота на стадион "Васил Левски“ от 16 часа.
 
"Не мога да кажа, че има нещо по-специално. Това просто си е мачът на годината. За този мач тренираме и играем цяла година. Надявам се да се подготвим по най-добрия начин, а и да се представим по такъв начин. Не мисля, че трябва да говоря нещо специално на останалите футболисти. Всеки сам трябва да оценява срещу кой съперник играем и значението на срещата. С този мач трябва да се живее, това е като Нова година за всеки футболист. Всеки играч трябва да иска да играе в тези срещи. На моите колеги мога да помогна, като им дам личен пример преди срещата“, заяви опитният играч на „сините“.
 
"В момента се чувствам по-добре отколкото през миналата седмица. На мача ще се види как ще изглежда, ако взема участие, защото това ще е решение на треньорското ръководство. Няма смисъл да се връщаме отново към изминалите събития, трябва да повтаряме едно и също. Не е добре да се случват такива работи в толкова сериозен клуб като Левски. Моята работа е на терена и трябва да я върша по най-добрия начин“, каза още капитанът на Левски, цитиран от Гонг.бг