Операцията на Георги Божилов премина успешно

Публикувано на: 18.10.2013 20:39

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Нападателят на Черно море Георги Божилов днес претърпя успешна операция във Варна, съобщиха от клуба. Хирургическата интервенция беше в областта на ходилото и беше дело на екип с ръководител д-р Георги Ганчев с асистенти д-р Стефан Петров (клубен лекар на „Морето") и Кети Томова. В следващата седмица ще стане ясно колко време ще продължи възстановяването на Божилов.
 
Иначе „моряците" днес направиха 1 занимание на стадион „Тича". Участваха всички футболисти. След него беше проведено традиционното възстановяване.
 
Софийският рефер Таско Тасков е определен да свири срещата от 13-ия кръг на А група между Черно море и Любимец. Негови помощници са Димитър Стоилов и Младен Маринов. За четвърти съдия е назначен Станимир Илков. Събитията зад двете врати ще следят Михаил Йорданов и Валентин Станчев.
 
Арбитърът е добре познат на феновете на "Морето". През този сезон той ръководи срещата със Славия на "Тича" (0:0). Тасков отсъди дузпа в полза на варненци, която бе пропусната от капитана Георги Илиев. Двубоят на "Тича" е в неделя от 16 ч.