Майкъла мина в атака срещу "ЦСКА Завинаги"

Публикувано на: 18.10.2013 21:07

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Абсурдните удари под пояса в ЦСКА продължават и в навечерието на Вечното дерби срещу Левски  в събота от 16.00 часа на националния стадион "Васил Левски”.
 
Бившият изпълнителен директор на червените Георги Илиев-Майкъла, който не успя да изпълни плановете си за мащабен ремонт на стадион "Българска армия”, скочи срещу "незаконното”, по думите му, сечене на кестенови дървета в периметъра около "Армията”, съобщи бТВ.
 
Въпросните растения се отстраняват от фирма, наета от сдружението "ЦСКА Завинаги”, за да се започне изграждането на терените за Детско-юношеската школа на "армейците”.
 
Според председателя на "ЦСКА Завинаги” Александър Чакмаков всичко се прави според изискванията, като общината е издала разрешение по надлежния ред.
 
От "ЦСКА-Завинаги" заявиха, че в момента просто се почиства теренът, който е бил меко казано "занемарен” и не се извършва никаква строителна дейност.
 
Хората, които оглавяват сдружението, са категорични, че няма да правят абсолютно нищо без да имат необходимите разрешения. Те обаче са налични и съвсем скоро ще бъдат показани на обществеността.
 
От сдружението обявиха, че до края на месеца ще свикат нарочна пресконференция, на която ще покажат въпросните документи.