Върнали двама на ЦСКА и със стомашен вирус

Публикувано на: 18.10.2013 22:24

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Ивайло Чочев
Стомашен вирус изправи на нокти ЦСКА в часовете преди вечното дерби срещу "Левски". С разстройство се върнаха от мача на младежките национали срещу Словения (1:2) "червените" асове Ивайло Чочев и Антон Карачанаков. Двамата пропуснаха сряда като ден за тренировки заради тежкото пътуване до София през Истанбул.
 
Все пак вирусът вече е преборен, остава двамата да са готови физически за сблъсъка, макар че само Чочев е предвиден да започне като титуляр.
 
Другата драма в състава на ЦСКА е с Емил Гъргоров и Жереми Фо-Поре. В мача срещу Чехия (0:1) Бадема беше жестоко ритнат и отокът в глезена му не спада.
 
И тук надеждата на ЦСКА е Гъргоров да превъзмогне болката и да излезе след обезболяващи инжекции. Състоянието на Фо-Поре също е обезпокоително, но има надежда, че ще бъде на линия.
 
Ако Бадема е готов за цял мач, вероятно ще бъде и централен нападател. Гъргоров игра на тази позиция и в националния отбор срещу Армения (1:2) и Чехия (0:1).
 
В ЦСКА има варианти за поста, но досега нито един не впечатлява - Мамади Сидибе, Бруно Морейра, Християн Кировски и Григор Долапчиев, уточнява Боян Бойчев във вестник "Труд".