"Офанзива" предупреди Майкъла за последно

Публикувано на: 21.10.2013 17:33

Автор: Проспорт.бг

©cskasofia.com
Фен фракцията на ЦСКА "Офанзива" атакува бившия изпълнителен директор на клуба Георги Илиев. Майкъла скочи срещу ''незаконното'' по думите му сечене на кестонови дървета в периметъра около "Българска армия" от страна на "ЦСКА Завинаги". Това предизвика острата реакция на феновете, които му отправиха "последно предупреждение".

Ето какво гласи и пълния текст на декларацията на "Офанзива":

Армейци, този мач срещу отбора на ДС ще бъде помнен дълго! На терена - категорично превъзходство и убедителна победа на нашите футболисти, а на трибуните – доминация на Сектор „Г” във всеки един аспект. Но дори и в моменти, когато около нашия клуб започват да се случват положителни неща, отново се намират хора, които се опитват да пречат. За съжаление говорим за човек, който навремето е имал честта да облича червената фланелка и до ден-днешен се опитва да черпи дивиденти от това, а медиите го търсят за „авторитетни” коментари, само за да разсмиват читателите си. Същият допреди няколко месеца извършваше „грандиозни” ремонти по ст. „Българска армия” и беше част от управлението, което се опитваше всячески да унищожи ЦСКА. Познахте го – става дума за Георги Илиев – Майкъла.

След като г-н Александър Чакмаков и хората от неговото сдружение подеха инициатива за строеж на игрища за ДЮШ и ремонт на сектор „А”, г-н Илиев изведнъж се е превърнал в яростен природозащитник и ревностен блюстител на строителните норми. В новото си амплоа „великият строител” е започнал да пише доноси до общината, чрез които се стреми да попречи на тези проекти. Дали го прави, воден от лична злоба и желание за реванш, или обслужва чужди интереси, оставяме на неговите съвест и морал, ако въобще има такива. Многократно сме писали за вредите и лъжливите обещания на Майкъла и тази личност не заслужава да и бъде отделяно повече внимание.

Надяваме се, че привържениците на ЦСКА отдавна са наясно какво представлява този човек. Предупреждаваме го за последен път да спре да вреди на нашия клуб. Ако не си вземе поука, сме убедени, че при следващото му посещение на нашия стадион, ще се намерят хора, които да отправят посланието лице в лице.