Станислав Тодоров е с чиста съвест

Публикувано на: 03.11.2013 21:05

Автор: Проспорт.бг

©БГНЕС
Станислав Тодоров
 "Съвестта ми е чиста, не съм ощетил никого”, категоричен беше съдията Станислав Тодоров след мача Черно море – ЦСКА (2:1), предизвикал поредната буря в българския фубол.
 
"Съвестта ми е чиста, не съм ощетил никого. В този мач така съм видял ситуациите, така съм отсъдил. И съм сигурен, че съм прав. Стана доста здрав мач, тежък стана за ръководене, много нарушение, много единоборства”, коментира рефер №1 на България след мача на "Тича”.
 
Той отказа да влиза в конфликт със Стойчо Младенов. Треньорът на ЦСКА бе изгонен именно от шуменеца за протести към края на мача.
 
Станислав Тодоров обясни пред „Канал 3” и ситуация по ситуация спортните моменти.
 
"Аз не мога да коментирам решението на Стойчо, той си е треньор на ЦСКА и си коментира ЦСКА. А за мача мога да кажа, че съм абсолютно сигурен в решенията си. Това, което съм го свирил, съм сигурен, че съм прав. Георги Илиев е футболист и казва, че няма фаул. Не му е работа да коментира дали има нарушение. Има фаул там, Менди влиза опасно. При дузпата Райков беше с гръб, поема с пета и Тодор Янчев извършва нарушение. Това много добре се вижда на камерите. На Вальо Илиев дадох картон за протести, той пребяга 10-ина метра да иска обяснение от мен. Не мога да коментирам дали има засада при отменения гол на ЦСКА. Страничният рефер ми каза, че има засада. Няколко пъти го питах, каза 100% засада”.

Коментар на Проспорт.бг: Ако казаното от арбитъра е с чиста съвест, то с чиста съвест можем да заключим, че той е пълен некадърник.