Вили Вуцов: Тодоров трябва да приключи със съдийството, а Стойчо Младенов оправдан

Публикувано на: 04.11.2013 15:23

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Вили Вуцов коментира пред Топспорт.бг отминалия кръг. Ето какво е неговото мнение за скандалния двубой между Черно море и ЦСКА:
 
"Скандален мач, много война и битка, скандали и нерви и изключително малко футбол.Аз харесвам такива двубои - мъжки и оспорвани и смятам че хората които са били на стадиона или са го гледали по телевизията. са останали доволни от характера и заряда на мачът.

За жалост, определено съдийството в този двубой беше лошо и определено повлия на крайния резултат от срещата. И ако е видно от интервюто на Георги Илиев след мача, че е нямало фаул при изравнителният гол за домакините, то дузпата за тях, неотсъдената такава за гостите, са дискусионни моменти, за които всеки има дадено мнение. Аз също  имам, но няма да го кажа. При всяко положение, ще коментирам  две неща,в които съм убеден и мисля ,че не би трябвало да има диспут. Първо - ЦСКА отбеляза абсолютно редовен гол в 55-ата минута, който беше отменен и второ - ситуацията, в която Стойчо Младенов бе отстранен от пейката Той реагира на нарушение срещу свой играч около линията на наказателното поле - явен фаул, който не беше отсъден и мисля че треньорът на гостите със сигурност беше прав в тази ситуация. Той бе и много афектиран от предходните такива. Аз го оправдавам и съжалявам и смятам, че ако има някаква правда, то той не бива да бъде наказан. Моето мнение е че главният съдия в този мач, независимо че се води за един от водещите у нас, трябва да приключи своята кариера. На няколко пъти поне, които аз знам, си позволява тенденциозност в една или друга посока.