Баждеков за финансовите несгоди в Левски

Публикувано на: 05.11.2013 14:10

Автор: Проспорт.бг

©levski.bg
Константин Баждеков
Изпълнителният директор на Левски Константин Баждеков призна за затруднения в клуба. Шефът на тима присъства на официалната церемония по представянето на юбилейната емблема.
 
"Не знам някой, който може да каже, че няма затруднения в момента. Може и да има такива, но са малко. Левски има проблеми, като една работеща структура, която се е ангажирала с много неща. Става дума за изграждане на стадион, участие в първенство с цел постигане на сериозни неща. Мисля, че засега се справяме. От името на ръководството на клуба се извинявам за някои забавяния. Смятам, че скоро ще влезем в ритъм на плащания и ще запазим доброто име на клуба, който винаги е бил коректен платец“, сподели Баждеков.
 
Той разкри повече подробности за начина, по който е избрана юбилейната емблема на клуба. След конкурс са останали три варианта, единият от които е спечелил, след като са се произнесли специалисти в сферата, фенове и интелектуалци, които са свързани с Левски.
 
"Не искам да изпадам в детайли относно селекцията на Левски. Има хора, които ще коментират тези неща. Тук сме се събрали по съвсем друг повод."