Майкъла си търси 320 000, другото опростил

Публикувано на: 06.11.2013 10:38

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Георги Илиев
Бившият изпълнителен директор на ЦСКА Георги Илиев призна, че е бил излъган относно членовете на сдружението "ЦСКА Завинаги". Както е известно, онзи ден бившият футболист обяви, че зад организацията стоят някои от най-богатите българи - Кирил Домусчиев, Цветан Василев, Гриша Ганчев и Цеко Минев.
 
"Намесих сериозни имена? Това е моя грешка. Подведе ме човек от сдружението, на когото имах пълно доверие. След това се оказа, че ме е излъгал. Но това си е за моя сметка. Трябваше да проведа няколко неприятни разговора по телефона", призна пред "24 часа" Майкъла.
 
"Колко ми дължи ЦСКА? Малко. Около 80 000 лв. "Титан" има около 240 000 лв. Всичко останало съм опростил и не го искам. За останалото съм подписал споразумение. Заради това не разбирам какви са тези атаки срещу мен", заяви още Илиев.
 
"Аз със стадиона се заех единствено заради Стойчо Младенов. Каза ми, че ако се върнем на "Армията", ще станем шампиони. И направих всичко по възможностите си, за да получим лиценз. Не съм станал по-богат от ЦСКА, но не съжалявам и за лев, който съм инвестирал в клуба. Нямам от какво да се срамувам", добави бившият шеф на армейците.