Нуно Пинто тренира с юношите от набор 1999

Публикувано на: 06.11.2013 15:46

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Защитникът на Левски Нуно Пинто ще тренира с една от юношеските формации на клуба (набор 1999 г.), съобщи официалният сайт на Левски levski.bg.
 
От клуба уточниха, че тази практика ще се превърне в традиция на „Герена” и всяка седмица футболист от представителния тим ще се включва в занимание на подрастващите с идеята младите таланти да имат по-близки контакти с най-опитните играчи от тима.
 
В същото време най-добре представилите се през седмицата юноши от различните гарнитури на клуба ще се вземат участие в една от тренировките на представителния тим на Левски.
 
Тази седмица в заниманието на „сините” на 8 ноември (петък) ще се включат капитанът на юношите младша-възраст (набор 1998 г.) Георги Янев, Алекс Боримиров от същия отбор и  Станислав Иванов (набор 1999 г.). Инициативата е по идея на спортно-техническия директор на Левски Христо Йовов.
 
От треньорския щаб на представителния отбор обявиха, че 17-годишният нападател Илия Димитров, който дебютира в първенството на „А” група в мача срещу Пирин (Гоце Делчев), ще продължи да се подготвя с първия тим на Левски. 
Етикети: левски