Призив на Проспорт.бг

Публикувано на: 14.11.2013 21:16

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Уважаеми привърженици на футболната игра, уважаеми фенове на ЦСКА,
 
В събота не всички ще могат да отидат на първия мач от турнира за Купата на България между ЦСКА и Левски. Но е сигурно, че повече от 1 милион зрители ще гледат двубоя по телевизията и хиляди в Интернет. Най-малко половината ще бъдат привърженици на армейския клуб.
 
Ето защо призоваваме всички, които не могат да отидат на Националния стадион "Васил Левски", когато включат приемниците си, или други технически средства, просто да се сетят, че тече кампания за набиране на средства за възстановяване на материалната база на ЦСКА.
 
Всичко започна с общи усилия, а от скоро с водещата роля на новото сдружение "ЦСКА завинаги". Ние подкрепяме всяка градивна инициатива и ви призоваваме да изпратите от мобилните си телефони по един SMS на № 17777 с текст: DMS CSKA. Ще получите обратно потвърдително съобщение.
 
Цената на един SMS е 1 лев за потребителите на всички мобилни оператори, които имат утвърден план по договор и 1.20 лева за ползвателите на предплатени услуги, също на трите мобилни оператора.
 
Пуснете телевизора и се подсетете. Не е скъпо, не носи болка. Дори е много приятно да се почувстваш част от един нов градеж.