Берое направи дарение за детска градина (СНИМКИ)

Публикувано на: 27.11.2013 16:29

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Берое
 Днес част от футболистите на Берое направиха дарение за целодневна детска градина "Кипарис" от името на всички свои колеги, треньорския и спортно-технически щаб на клуба. Подарена бе изключително важно кухненско оборудване за подготвителния блок на градината. 
 
Освен това посещението на Игор Джоман, Венцислав Христов, Иван Караджов, Давид Каядо, Иво Иванов и Пламен Липенски се превърна в един истински малък празник за възпитаниците на "Кипарис", които получиха и картички с автографи от своите гости. Представителите на Берое бяха посрещнати с питка от децата, които ги поздравиха с няколко песнички.
 
"За мен е огромна радост да ви посрещна за доброто, с което идвате. В навечерието на най-светлите празници е прекрасно да видиш млади мъже като вас, които са отворили сърцата си", каза при посрещането директорът на ЦДГ 23 "Кипарис" Мая Нейчева.
 
След кратката програма беройци се запознаха и с най-важните домакини – децата от градината, като се снимаха с тях за спомен и им поднесоха своите лични подаръци. Те бяха изпратени от най-големия си фен в градината – малкия Борис, който днес специално бе дошъл със своите фенски артикули.
 
"Това е инициатива, в която се включихме с радост. Надяваме се, че сме зарадвали всички в градината и подобни жестове да се случват по-често. Ще направим всичко възможно това, което се случи днес да стане традиция. Усмивките на малчуганите и трепетът, с който ни чакаха са нещата, които ни правят щастливи", споделиха футболистите след тържеството.