Лондонският Чарлтън покани национал от Академията в Етрополе

Публикувано на: 28.11.2013 20:19

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Исмет Рамадан
Академията на лондонския Чарлтън отправи официална покана към нападателя на Академия "Христо Стоичков" Исмет Рамадан за тестове през декември. Исмет е национал и дори участва в елитните квалификации в Македония при по-големите от него, родени 1997 година. Той е роден в Пазарджик на 18 март 1998 година.
 
Лондончани имат постоянна и пълна информация за развитието на нападателя, поради топлата връзка с Чавдар Етрополе, поддържана чрез агента Петьо Костадинов-Полковника. Именно той и нападателят ще летят за Лондон на 8 декември. Исмет, освен в тренировъчния процес, ще играе и две контроли. Едната вече е ясна и тя е срещу Арсенал. Втората най-вероятно ще бъде срещу КПР, но предстои допълнително уточнение.
 
Талантливият национал ще бъде в Лондон до 15 декември.
 
В Чарлтън вече се подготвя националният вратар, роден през 1997 година Димитър Митов.
 
"Аз вярвам, че Исмет ще се справи. Той е много добър играч и не отстъпва на момчетата тук. Всички го очакват с нетърпение. Разпитваха ме допълнително, но сякаш знаеха повече и от мен за него. Със сигурност всички ще му помогнат да се чувства добре и да не се стресира от новото място. Хората много помагат", коментира визитата на нападателя Димитър Митов.
 
Преди ден 16-годишният Митов пази на Чарлтън до 21 години при победата с 1:0. При юношите в последните два мача срещу Оксфорд и Ипсуич бе капитан на отбора.