Първият терен за юношите на ЦСКА чака единствено топло време и e готов

Публикувано на: 30.11.2013 19:54

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Изкуствената трева за първия голям изкуствен терен на "Армията" е доставена и стои на рола край мястото, на което се проведе "ЦСКА Октобър фест". Доставени са и чувалите със защитни за изкуствената настилка гранули. Изпълнена е подготвителната процедура до последния детайл в основата. През дренаж, налагане и валиране на съответните фракции с изискуемо сечение, направено е последно подравняване.
 
Остава единствено да се изпълни подложката и залепи тревата. Поради ниските температури и изискванията за лепилото, тази процедура ще се отложи с няколко дни, за да се изчака затопляне. Тогава децата от ДЮШ на ЦСКА вече ще имат първото си истинско място за тренировъчен процес, без да се налага ЦСКА да плаща наеми. Съвсем скоро.
 
"ЦСКА завинаги" продължава дейността в различни направления, продължава да събира дарения чрез платформата на сайта на сдружението и чрез SMS кампания на кратък номер: 17 777 с текст: DMS CSKA. 

Със сигурност точно този терен няма да бъде изпълнен с пари на Кирил Домусчиев, най-вероятно и другият, на който ще се играят и мачове.  Ще остане е дно по-малко парче за обработка, но армейската общност със сигурност ще се справи сама.