Стойчо не разрешава трансфер на М'Боли, Джаксън Менди стиска зъби и тренира с болки

Публикувано на: 03.12.2013 09:53

Автор: Проспорт.бг

©cska.bg
Ръководството на ЦСКА призова Раис М'Боли да се стяга на тренировките и да забрави за трансфер в следващите 3 години. На два пъти алжирският национал, който ще ходи на световното в Бразилия, се опита да се примоли да напусне "червените".

Надделя най-вече мнението на треньора Стойчо Младенов. Наставникът изключително много цени М'Боли и няма да е чудно, ако след Нова година му повери и титулярното място. Младенов не желае и да чуе за трансфер, ако не става въпрос за много пари. А М'Боли може да се превърне в златна кокошка предвид очакваната повиквателна в титулярния състав на Алжир.

Още за дербито срещу Ботев в четвъртък Раис ще бъде включен в групата на ЦСКА вместо ветерана Стоян Колев. Така беше и при 5:0 срещу Локомотив (Сф), но тъмнокожият страж се разболя и отпадна по-малко от денонощие преди първия съдийски сигнал, припомня "Труд".

ЦСКА продължава специалното отношение и към сенегалеца Джаксън Менди. Огромният бранител непрекъснато играе със силни болки и почива почти през цялото време на подготовката, за да може да е на линия за мачовете.