Узунов за Кривия: Не знаех, че учи в Аграрния

Публикувано на: 09.12.2013 09:55

Автор: Проспорт.бг

©plovdiv24.bg
Административният директор на Локомотив (Пловдив) Атанас Узунов пожела да отговори на спортно-техническият директор на Ботев (Пловдив) Александър Александров. Кривия нападна жестоко домакините от "Лаута", след като ги нарече "селски отбор" и изказа съмнения за изкуственото наводняване на терена преди мача.

"Първо искам припомня на Сашо Александров, че съдийската материя му е много неясна и да го посъветвам да не я коментира, както направи след мача с ЦСКА. Второ: Не знаех, че е първокурсник в Аграрния университет и толкова много разбира от поливни системи и озеленяване. Все си мислех, че образованието му е от "Стефан Караджа" (б. р. - училище в Пловдив за деца с умствени проблеми)...! Не му отива на г-н Александров да настройва с изказванията си двете публики една срещу друга.

Бих го посъветвал след такива дербита да изкаже своето задоволство от това, че двата пловдивски отбора са в челото на класирането, въпреки разликите във финансирането", заяви Узунов пред PlovdivDerby.com афектиран от изказването на Кривия, който определи "смърфовете" като  "типичен селски тим".