Локо Сф каза на медиите с кои петима ще се раздели

Публикувано на: 17.12.2013 14:31

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Бранимир Костадинов поиска раздяла с клуба още през септември.
След Седрик Базея и Сота, които имаха клауза за освобождаването им от клуба на 15 декември и вече си заминаха, Локомотив Сф ще освободи още петима футболисти.
 
Според информация на Гонг, потвърдена от факторите в клуба от „Надежда“, с тима ще се разделят още Крум Бибишков, Мартин Димитров, Бранимир Костадинов, Тодор Христов и Матютю. От тях френският ляв бек Матютю е поискал гаранции, че ще бъде титуляр през пролетта, които няма как да получи, затова си стяга багажа. Бранимир Костадинов е поискал да бъде освободен и вкаран в трансферна листа почти веднага след идването на Стефан Генов на треньорския пост. Нападателят бе привлечен от Емил Велев. Все още обаче напускането им не е формално уредено. Освен това никой от българите поне не е уведомен за намеренията на ръководството.
 
Локомотивци ще търсят също петима нови като базови подкрепления през зимната пауза. Възлов и невралгичен пост е централният нападател, чието намиране е и най-трудно. Освен на тази позиция, ще се търси и лек нападател, плеймейкър, дефанзивен халф, както и ляв бек.