Данчев: Бербатов иска да напусне Фулъм

Публикувано на: 21.12.2013 10:37

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Все по-голяма става вероятността най-добрият български футболист В момента Димитър Бербатов да смени клубната си принадлежност през зимния трансферен прозорец. От настоящия му клуб Фулъм са наясно с желанието да напусне и отложиха преговорите за нов договор с българския ас. В същото положение във Фулъм са още няколко играчи, чийто договори изтичат през юни. Това са Йоргос Карагунис, Стив Сидуел, Алекс Качаниклич, Аарън Хюз, Деймиън Дъф - все титуляри в състава на холандеца Мартин Йол, който беше заменен от сънародника си Рене Мюленстийн на мениджърския пост.

Самият Мюленстийн изчаква да види какво ще стане в срещите около Нова година и след това ще прецени стратегията си за новите договори. В същото време мениджърът на бившия национал Емил Данчев заяви пред TV7, че клиентът му има желание да си тръгне още сега.

"Вече не се чувства съвсем щастлив, както се изразяват в клуба. Неговото желание е да се раздели с тях през януари", заяви  Данчев. Той намекна, че нападателят ще продължи кариерата на Острова. Не е тайна,че сериозен интерес към футболиста проявяват Ареснал и Нюкасъл.

"Това, което мога да ви кажа, е, че се работи по няколко версии. Неговото желание е да остане още в Англия и смятам, че това ще се получи", добави Данчев.

Днес от 17 ч. Фулъм приема Манчестър Сити на своя "Крейвън Котидж" в среща от 17-ия кръг. Прогнозата на британския премиер Дейвид Камерън е за класическа победа на гостите от Манчестър.