Валери се върна с гол и асистенция за Сити

Публикувано на: 10.02.2009 20:25

Автор: Блиц.бг

©Интернет
Валери е оптимист, че отново ще търси най-краткия път към вратата на противника.
Българският нападател Валери Божинов се завърна с гол и асистенция тази вечер при победата над Рексъм с 4:0 в контрола при закрити врата. Талантливият българин първо асистира за попадение на Васел, а след това изработи дузпа, която сам реализира.
 
Както е известно Божинов, получи контузия на опреринато си преди това коляно в началото на сезона и до момента бе извън строя. “Във вторник Валери ще играе половин час. Той вече тренира с основната група от една седмица, но още не е готов за истинските мачове”, каза Хюз по-рано пред клубния сайт.  Вторник е ден за мачовете на резервната Премиер лига.

Другият българин в състава Мартин Петров продължава да се възстановява след операция. “Мартин продължава с рехабилитацията, но съм сигурен, че скоро ще се върне на терена. Дано получим зелена светлина от лекарите да го използваме в състава”, допълва мениджърът на Сити.

В телефонен разговор с Проспорт.бг Божинов беше повече от щастлив. "Аз винаги съм бил оптимист и приемам Съдбата такава каквато е. Вярвам, че до седмица ще вляза в огъня. Силно вярвам. И мениджърът Марк Хюз вярва в мен. Няма какво повече да искам. Готов съм", демонстрира боевото си настроение Валери.
Етикети: Българският нападател Валери Божинов се завърна с гол и асистенция тази вечер при победата над Рексъм с 4:0 в контрола при закрити врата. Талантливият българин първо асистира за попадение на Васел, а след това изработи дузпа, която сам реализира. Както е известно Божинов, получи контузия в началото на сезона и до момента е извън строя. “Във вторник Валери ще играе половин час. Той вече тренира с основната група от една седмица, но още не е готов за истинските мачове”, каза Хюз по-рано пред клубния сайт. Другият българин в състава Мартин Петров продължава да се възстановява след операция. “Мартин продължава с рехабилитацията, но съм сигурен, че скоро ще се върне на терена. Дано получим зелена светлина от лекарите да го използваме в състава”, допълва мениджърът на Сити. В телефонен разговор с Проспорт.бг Божинов беше повече от щастлив. "Аз винаги съм бил оптимист и приемам Съдбата такава каквато е. Вярвам, че скоро ще вляза в боя. силно вярвам. И мениджърът Марк Хюз вярва в мен. Няма какво повече да искам. Готов съм", демонстрира боевото си настроение Валери.