Локомотив София близо до подписа на нападател

Публикувано на: 02.01.2014 20:52

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Локомотив София е напът да спечели надпреварата за подписа на нападателя Петър Димитров, която се заформи през последните седмици в родната "А" група. Екзекуторът на Черноморец, както е известен Пепи сред бургаските фенове, направи силен сезон с фланелката на Нефтохимик, но заради безпаричието е принуден да си търси щастието другаде.
 
Едни от първите, опитали се да привлекат свободния агент, са именно бургаските „акули”, които бяха наказани от него през есента. Футболистът е представил условията си пред треньорския щаб на Черноморец, но тъй като и на „Лазур” бюджетът е значително орязан, Димитров едва ли ще предпочете да остане в Бургас. Друг отбор, който афишира намерение да привлече нападателя, е Черно море.
 
Името на Петър Димитров на няколко пъти беше спрягано за селекцията на Гонзо, но самият той призна, че никой от „Тича” не се е свързвал с него. Най-сериозни в намеренията си на този етап се оказват столичани. Ръководството на Локомотив София е в напреднали преговори с футболиста и въпрос навреме е той да парафира със „железничарите”. „Все още нищо не се знае на 100 процента. Има още неща за доуточняване, но мисля, че ще се разберем с Локо София”, призна Димитров.