ЦСКА направи обръщение към медиите

Публикувано на: 10.01.2014 17:01

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Армейци,

Обръщаме се към Вас с цел да Ви информираме, относно отправените въпроси към старши треньора на представителния отбор г-н Стойчо Младенов от страна на “Topsport.bg”. Правим го, защото провеждаме политика на пълна прозрачност по отношение на всичко случващо се в Клуба. Нито една медия няма как да поставя ултиматуми и срокове на ЦСКА, старши треньора, или който и да е служител на Клуба. 

За пръв и последен път взимаме под внимание така поднесени въпроси. Поради уважението и вярата, както към Вас – безбройните привърженици, така и към обективността на журналистиката в България, от страна на Клуба и от треньора на представителния отбор, всички медии ще получат отговори на въпроси от всякакъв характер от г-н Младенов, след завръщането на отбора от Ксанти, Гърция. Дотогава г-н Младенов ще коментира само и единствено спортно-технически теми пред официалния сайт на ЦСКА София.

Важно е да отбележим, че г-н Младенов по никакъв начин не е бойкотирал (така твърдяха някои издания), представителите на свободното слово в България, а отказа да говори пред микрофона на човек, който според него го е злепоставил без да му даде законното право да се защити. Това е неприемливо. Лично право на г-н Стойчо Младенов е да откаже да говори пред въпросния журналист, но не и пред представляваната от него медия.

ЦСКА София и старши треньорът благодарят за проявеното разбиране от страна на медиите и удовлетворяването на обръщението ни към тях да не посещават лагера на тима в Ксанти, поради естеството на тренировъчния процес на този етап от подготовката. 
 
Етикети: ЦСКА, лого