10 юноши от школата започват с Левски

Публикувано на: 12.01.2014 17:15

Автор: Проспорт.бг

©levski.bg
 Левски явно ще разчита все повече на юношите си, или поне такива са намеренията на треньора Антони Здравков за този полусезон. Треньорът на „сините" назива десет имена на таланти, които започнаха с отбора на първото занимание за годината днес.

Александър Любенов, Борислав Цонев, Радослав Цонев, Владислав Мисяк, Илия Димитров, Деян Иванов, Стивън Петков, Мики Орачев, Галин Ташев и Божидар Краев. Те ще се готвят за тима засега, а почти сигурно и през целия полусезон.

„Ташев и Краев няма да дойдат на лагерите с нас, защото са по-малки и остават в София. Те ще играят контроли със своите възрастови групи. Правим това, тъй като тренировките ни ще бъдат много тежки, а тях все пак не е добре да ги товарим толкова на тяхната възраст. В контролите щяха да играят по 10-15 минути, което не е добре за тях, тъй като ще загубят игрова практика. Останалите момчета идват с нас", заяви Здравков на пресконференцията преди старта на подготовката.

Иначе днес 30 играчи тренираха с Левски. Сред тях не бяха Ларсен Туре, който има лека травма и Стефан Велев, който още не се е възстановил от операцията на коляното си.
Етикети: левски, школа, юноши