Предложили по-високи заплати на Димов и Старокин

Публикувано на: 17.01.2014 10:59

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Ръководството на Левски предложи нови договори на Даниел Димов и Орлин Старокин. Контрактите на двамата изтичаха в края на юни. В момента те могат да преговарят с който и да е клуб и дори да подписват предварителни споразумения, а от лятото да си тръгнат от „Герена“ като свободни агенти. „Сините“ обаче вярват, че няма да се стигне дотам. За целта те са предложили солидни контракти на Димов и Старокин, които през есента се утвърдиха като титуляри. Ако се съгласят да удължат договорите си с Левски, те ще взимат по 15 хиляди лева на месец. Засега обаче двамата не са дали отговори на ръководството. Ръководителите на сините очакват това да се случи след подготвителните лагери за пролетния дял от сезона.
 
Даниел Димов бе привлечен в Левски в началото на 2011 година. Той бе купен от Черно море като дефанзивен халф. Постепенно обаче бе преквалифициран в централен защитник. През есента изигра 23 мача за сините във всички турнири, в които реализира 3 гола. Общо за тима от „Герена“ има 77 двубоя със 7 точни изстрела. На 21 януари Димов ще навърши 25 години.
 
Орлин Старокин пристигна в Левски през лятото на 2011 година, а за правата му Левски брои на Черноморец (Бургас) около 570 хиляди лева. Сините го взеха за ляв бек, но през есента той се наложи в състава като опорен полузащитник. А в 22 мача вкара 4 гола. Общо за Левски 27-годишният футболист има 75 двубоя с 5 попадения, при помня "Тема:Спорт".