В Левски впечатлени от условията в Созопол

Публикувано на: 20.01.2014 16:47

Автор: Проспорт.бг

©Пресслужба Левски
Тази година отборът на Левски избра за подготвителна база за първия си зимен лагер, курортният град Созопол. Морското градче предлага отлични условия за тренировъчен процес и почивка за футболистите между заниманията.

Теренът на градския стадион има перфектно тревно покритие, което позволява на спортно - техническия щаб да провежда подготовката по предварително разчертания план, без отклонение от заложената програма. Терени като този имат много малко отбори дори от А група. Съоръжението разполага с осветление, което допълнително улеснява изискването за определено време между сутрешната и вечерната тренировка. На базата има зала за фитнес, където се подготвят контузените играчи.

Стадионът ще бъде домакин на срещи от Европейското първенство за юноши през 2015 година и ремонтните дейности по него се извършват ежедневно, което включва изграждането на още една трибуна, помощен затревен терен, терен с изкуствено покритие и подземен паркинг.

Хотел „Casa del Mare”, който се намира в стария град, разполага с отлични условия, за да подслони отбор от ранга на Левски и разбира се голямата група, която пътува за лагера.

Ресторантът на хотела е разположен на най -живописното място в старинната част на Созопол, в непосредствена близост до музеят „Южна крепостна стена”, а гледката която се открива от терасата на заведението е изключително вдъхновяваща.

Главният готвач Пламен Милчев приготвя невероятно вкусна и в същото време здравословна храна, изпълнявайки и най–големите капризи на доктора на тима Михаил Илиев.

Всеки един продукт, който влиза в кухнята на ресторанта, се контролира и одобрява лично от собственика на заведението.

Качеството на ястията е от най–високо ниво и задоволява и най–взискателните вкусове, информират от "синия" клуб.

Етикети: левски, созопол