Коментар за Томов и попските ръкави

Публикувано на: 23.01.2014 13:18

Автор: Ангел Домусчиев, Топспорт.бг

©topsport.bg
Днес феновете на ЦСКА получиха поредната разнообразна порция от новини за любимия им клуб. И докато информациите, че Венци Живков-Селекцията търси някакви пари и плаши клуба с БФС, подобно на г-н счетоводителя Пламен Димитров, леко нагарчат на привържениците, други ги радват. Те идват от първоизточниците - Менди и Карачанаков заявиха за пореден път, че остават в ЦСКА. Нищо че всеки ден някои медии им втълпяват, че е точно обратното, че ще стягат куфарите, защото са гладни, голи и боси. В ЦСКА пак са били пред банкоматите тези дни, картите по-пълни от музея на клуба. Александър Томов и компания плащат, но пак има недоволни. Сега проблемът е откъде са дошли парите...

"Интересно ще е дали Александър Томов ще признае откъде са дошли парите, с които са платени заплатите. Ще е любопитно да сподели и не вкарва ли клуба в нови дългове?!", интересува се любопитен спортен ежедневник.

Ок, по-интересно е от имунитета на атакистите, щом казват. Но не е само Лупи. Не е ли също толкова любопитно откъде намери пари босът на Левски Тодор Батков да плати на неговите футболисти? Отпуснал се е като попски ръкави в креслото си адвоката, него никой не го пита за нищо. А въпроси много. Левски не е цъфнал и вързал във всяко едно отношение. В ЦСКА поне си имат Сектор А, дори и в невековен юбилей. Звездите им искат да останат, не като други, които се молят на клубове от различни точки на света да ги приютят. Селекцията на ЦСКА във входящ аспект значи национал на България, доказани имена, като Боби Галчев, играл за Испания футболист... В отговор от „Герена" един уж „армеец", който за тънка пачка стана верен на „синята" идея, пък и със скромна визитка.

Най-късно на 31 януари 2014 г. очаквайте много добра новина за ПФК ЦСКА и неговите фенове. Тогава пак питайте. Кой? Как?? Защо???

От лятото насам ежедневно прогнозират погребението на 31-кратния шампион на България. Беше септември, стана  декември, сега е март. А какво ще кажат оракулите през април?!

Забележка: Коментарът е на Ангел Домусчиев в Топспорт.бг. Заглавието е на Проспорт.бг