Браян Ереро бил близо до договор с ЦСКА

Публикувано на: 28.01.2014 09:15

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Юношата на Барселона Браян Ереро е близо до договор с ЦСКА. 19-годишният ляв бек направи силно впечатление в първия си мач - 0:0 срещу Жетуси. И треньорът Стойчо Младенов ще му даде шанс и във втората проверка срещу Адмира (Мьодлинг) в сряда, когато ще вземе решение.
 
Ереро демонстрира отличен ляв крак и агресивност, но и липса на опит, присъща за годините му. Ако испанецът подпише, ЦСКА ще събере точно един отбор - 11 юноши до 20 години. 
 
Сега ЦСКА няма сериозен ляв бек. Французинът Жереми Фо-Поре игра слабо през есента, а от началото на подготовката е все контузен.
 
Гуидо ди Вани пристигна вчера в лагера на тима в Анталия. И показва завидна агресивност на тренировките. 25-годишният аржентинец трябва да дебютира срещу Адмира.
 
До снощи Берое очакваше плащане от ЦСКА за Венцислав Христов. Нападателят е в "бойна готовност" да хване самолета за Анталия, но няма това право преди финализирането на сделката. Силният човек в управата на "Армията" Александър Томов обеща, че трансферната сума ще бъде изплатена. Очаква се Христов и Ди Вани да формират новата нападателна двойка на ЦСКА, прогнозира постройката вестник "Труд".