Полковника: Едни вече загубиха мача

Публикувано на: 28.01.2014 22:36

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
 Доколкото агентът на Ивайло Чочев - Петьо Костадинов-Полковника, е в командировка и не може лично да напише отговор за старта на пръскането с големия шланг за мръсотия и помия, публикуваме неговото изявление по телефона:

"Още в понеделник ме информираха, че един сплескан и един полусплескан мозък се опитват да пласират дивотията, която както успях да забележа някои са стартирали, а в сряда очаквам всичко да бъде разработка с пълен блясък. Авторите не ме интересуват. Добре, ЦСКА ще добави още мъничко доказателствен матирал към едно дело. Мен драскачите не ме интересуват. Вече се уморих да приканвам за някаква хигиена в професията. Но за последен път ще предупредя автора на тази неграмотност, който видимо е преодолял земното притегляне и се изживява на медиен манипулатор. Казвам му: ЗАДРЪЖ ТОПКАТА! ВИДИМО ГУБИШ МАЧА. АКО ВЪРВИШ С ТОЗИ СТИЛ НА ИГРА, ТО ЩЕ ИЗПАДНЕШ И ОТ "А" ГРУПА. Знам, че казаното не е чисто  и достатъчно ясно за читателите и привържениците на ЦСКА, но от морални съображение все още се опитвам да съхраня, този, който върти кретенизми и се опитва да даде последен бой. Е, това е положението. Няма фалит, ЦСКА ще вземе лиценз, Венци Христов ще бъде нападател на ЦСКА, публичната продажба на собственост на ЦСКА ще бъде стартирана и ще замълча. Но предупреждавам - не ми пука кой кум и кой сват! А на някои от по-младите колеги ще препоръчам да четат повече и да не допускат да ги превръщат в държанки. В противен случай никога няма да бъдат журналисти, а нискограмотни и напълно неподготвени драскачи. За личното щастие и пълната гуша на няколко медийни нарциса."
 
Коментарът на  Полковника е във връзка с даденото начало на мащабна манипулация за "залагане" на състезателни права на играчи от ЦСКА, с цел да се торпилира не само процеса на оздравяване, но и да се попречи на добрата тенденция преди началото на публичното предлагане на собственост чрез акциите на ЦСКА. Авторите на маскарада, който ще продължи мащабно в сряда и чрез печатните издания знаят отлично тенденцията. Наясно са, че в момента има вече 36 акционери, които помагат денонощно на клуба да се изправи на крака, знаят, че акционерите ще бъдат повече и непреодолим съперник. Партньорите на клуба - също. Знаят, че ако бъде изпуснат и този период до март, то процесите в ЦСКА стават необратими. И тези процеси не включват изгоден фалит и овладяване на основните фондове на клуба. Стадиона и база "Панчарево"...