Той идва! Менди преподписва с ЦСКА!

Публикувано на: 25.02.2014 19:46

Автор: Проспорт.бг

©Фейсбук
Преди да ви информираме за Менди, препечатваме последната новина за "културно наследства":

Ръководството на Локомотив (Пловдив) сезира Лицензионната комисия към БФС за неизплатени задължения на ЦСКА в размер на 120 000 евро. Те са по договора за трансфера на защитника Пламен Крачунов от 2011 година и допълнително споразумение между двата клуба от 2012 година, съобщиха от "Лаута".

Също така е изпратено официално писмо до ПФК ЦСКА АД, както от Локомотив (Пд), така и от Националната агенция по приходите. До момента не е постъпила и една стотинка от ЦСКА в касата на Локомотив (Пд) или по сметките на НАП, обяснява БЛИЦ.

На фона на подобни всекидневни новини и манипулации, родени от едни и същи по кръвна група субекти, както и на фона на всекидневните опити за умъртвяване на клуба от външни неприятелски елементи и вътрешни заблудени субекти, все пак се случват и добри неща.

Отборът отново е на трето място във временното класиране, а временните несгоди в отношенията с Джаксън Менди свършват. Любимецът на червената агитка е решил да не си играе с чувствата на ултрасите и със своята кариера и ще продължи договора си с ЦСКА, който изтичаше лятото.

След толкова много обяснения накратко - Джаксън Менди ще удължи договора си с ЦСКА за още 2 години. Това потвърди пред Проспорт.бг агентът на играча.

Какво ли се случва този клуб? Всички вещаят фалити и невзет лиценз, а клубът работи, преговаря, подписва, а и като цяло и играчите не се съпротивляват. Чочев удължи договора си, Милиславлевич преподписа, Менди хваща писалката и остава. Оптимистично нали!?

Коментар на Проспорт.бг: Ще припомним една българска поговорка: "Заем брашно тъпкано се връща!".