Проспорт.бг издирва жена от Созопол, иска да я награди вместо ЦСКА

Публикувано на: 26.02.2014 09:08

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт,бг
Проспорт.бг моли за помощ всеки, който може да даде информация. Бургаски електронен сайт направи вчера драматични разкрития за престоя на ЦСКА в Созопол преди двубоя срещу Черноморец, спечелен от армейците с 2:1.

От разкритията става ясно, че хваната от улиците на древния град жена е спасила отбора на ЦСКА от гладна смърт или поне неразположение от глад. Проспорт.бг има готовност да компенсира тази велика българка(ще го направим дори да е гъркиня) и да и осигури за сметка на сайта 4 уикенда в София с посещение на 4 домакински мача на ЦСКА в ложите на стадион "Българска армия".

Нашият приятел Костадин Петков пък пое ангажимент да възнагради щедро рибарите, подарили дневния си улов на ЦСКА, за да спасят Стойчо Младенов и момчетата от тежката ситуация. Още веднъж припомняме потресаващите разкрития в бургаския сайт e-burgas.com:

Заради много натрупани дългове, нито един хотел в Бургас не е искал да приеме „армейците”. Наложило се е отборът да спи в Созопол, в малък семеен хотел. Той  е собственост на наемателя на едно от барчетата край стадион „Българска армия”. Мъжът е показал фенска вярност и е предоставил зазимените стаи без да иска пари. В хотелчето обаче е било много студено, защото от месеци там не е работела печка или климатик.

Ката капак на всичко се е оказало, че собствениците на клуба не са осигурили пари и за храна. Положението са спасили старши треньорът Стойчо Младенов и неговия помощник Анатоли Нанков. Те са отишли при местни рибари и са предложили да им купят наловената за деня риба. Рибарите са се хванали за главата, като са разбрали до какво положение е доведен столичният гранд. Заради това са дали рибата без пари.  Младенов и Нанков са напазарували от магазина картофи и хляб и са се прибрали в хотела. В крайна сметка са помолили местна жена да им приготви рибата с картофите. По този начин  софийските играчи са се нахранили. На другия ден са повторили процедурата. От вчички футболисти, особено смаян е бил Мартин Петров. Свикнал на суперпрофесионални условия в отбори като Волфсбург, Атлетико Мадрид, Манчестър сити и др., той просто е недоумявал как е възможно да се работи така първобитно.


Забележка: Проспорт.бг изкупува тъпомери, може и втора ръка, поради проблеми с вноса. СПЕШНО!!!