В ден за прошка е време за шамари!

Публикувано на: 02.03.2014 20:49

Автор: Проспорт.бг

©Проспорт.бг
Александър Чакмаков
Според наши приятели, които четат таблоиди със спортни имена, днес било писало, че Кирил Домусчиев щял да спре финансирането на "ЦСКА Завинаги", защото нещо бил крив на сдружението.

Управляваният от стари кадри на комсомола и кадри на СПТУ-тата по автотранспорт парцал е развил някаква мисъл върху едно некорактно изявлиние, според което лидерът на червеното сдружение е бил разговарял с Домусчиев за включване. Некоректно, доколкото подобни разговори не са предмет на обществени отношения.

Според източници на Проспорт.бг до този момент изпадналият в нормално еуфория чорбаджия на разградчани и нов чцлен на Изпълкома не е дал и стотинка за строителните дейности на "Българска армия" (б.р.-и слава Богу), които предвиждат завършване и на останалите терени до началото на май, за рождения ден на ЦСКА - 5 май.

Коментар на Петьо Костадинов-Полковника:  Доколкото със Сашо Чакмаков ни свързват три основни точки - връстници, приятели и непоклатими фенове на ЦСКА, то ако има някакви неудобства нека се обади и да не си говорим през различни издания. Каквото и да сме си казали преди в спорове. Гарантирам му извънредно талантливи адвокати. Може да попита за тях във футболния клуб. Но аз знам, че знае и е време да започнем да шамарим, колкото и агресивно да звучи това в ден за прошка. За да не се обясняваме. Дори в ден за прошка аз не съм склонен да прощавам на мръсниците.