Иван Иванов постъпи мъжки, за други 2 февруари още не е отминал

Публикувано на: 03.03.2014 09:43

Автор: Проспорт.бг

©Фейсбук
Иван Иванов
Българският национал и бивш централен защитник на ЦСКА направи изявление пред БиТиВи екшън във връзка с дълг към него от ЦСКА и подаден сигнал до Лицензионната комисия за задължението:

"Когато ме продадоха, "Титан" властваше. Винаги намираха начин да отложат делото. Но сега нещата са на сериозно ниво. Ако не се решат нещата, могат да имат проблем с взимането на лиценза. Аз направих голям компромис. Имах да получавам 15 процента от трансферната сума в Алания, но се отказах от половината пари. А това са много пари. Сигурно никой не го е правил за ЦСКА."


Бегъл преглед показва, че такъв компромис е направил за ЦСКА единствено Иван Иванов. И не се е отказал от половината, а от повече. Защото е имал да получава от трансфера си 360 000 лева, но парите са влезли в едни джобове с "автоматично затваряне". Иван се е отказал от 200 000 лева, което е повече от половината и заслужава уважение.

Добрата новина за Иван Иванов и ЦСКА е, че армейският клуб има налични в по-големи размери и защитникът ще си получи неговите 160 000 лева. И трябва да му се признае и още един жест, че не е търсил допълнителен натиск чрез съдебната система и да търси лихви от забавеното плащане.

Иван Иванов постъпи мъжки и това няма да бъде забравено. За разлика от други, които с ехидна усмивчица поискаха да се отиде при тях с букет цветя. 2 февруари мина. Пак ли?