Данчев: Бербатов е заинтересован от акиите на ЦСКА

Публикувано на: 06.03.2014 11:54

Автор: Проспорт.бг

©БГНЕС
Димитър Бербатов
Уважаваният футболен мениджър и агент на Димитър Бербатов - Емил Данчев, коментира пред Topsport.bg проекта на ЦСКА за продажбата на акции на клуба. На специална пресконференция вчера Александър Томов разясни в детайли всичко за пускането на пазара на първата емисия. Точно 3 000 000 акции ще бъдат в продажба в клоновете на всички банки от 19 март. Цената им е 3 лева всяка. Данчев успокои бъдещите акционери, че всичко е чисто от страната на човек, които вече притежава от ценните книжа на ЦСКА.

"Не мога да кажа какъв брой акции притежавам, не бива, това е конфиденциална информация. Моите книжа на ЦСКА са джиросани на дъщеря ми. Някои хора коментират дали не е в противовес с дейността ми да имам акции, спазил съм закона, всичко е точно. Не коментирам фантазиите, които чета, че зад покупката на дяла акции стои Димитър Бербатов. Те са закупени от мен и джиросани на дъщеря ми. Да, с Митко сме говорили на тази тема. Той също е заинтересован от акциите на ЦСКА. За в бъдеще може да стане акционер, но трябва и физическо време", каза Данчев.

"След пресконференцията на Александър Томов вчера нормалните и мислещите хора могат да бъдат спокойни, ако са решили да си закупят акции. Нещата бяха обяснени добре. Съмненията отпаднаха. Няма игри, няма схеми. Тези, които твърдят обратното, поне да си направят труда да се запознаят с Търговския закон. Аз рядко рискувам. Как мислите, дали ще си закупя акции, ако у мен има дори малка нотка съмнение? Няма начин! Проучил съм детайлно нещата чрез юристи. Всичко е чисто и работещо. Имам доверие на Томов", допълни футболният мениджър.